Marklin My World 2017


Treinbaan.nl is dit weekend naar de Spielwarenmesse in Duitsland geweest. Op deze beurs staan vrijwel alle grote speelgoed gerelateerde merken. Ook Marklin stond hier en hier zijn de nieuwe Marklin My World items gepresenteerd.

Missie Marklin My World 2017
Marklin gaat volledig inzetten op het interactiever maken van alle sets. De sets worden bijvoorbeeld voorzien van autotjes en dieren die vervoerd kunnen worden. Herpa, ook onderdeel van Marklin, is ook bezig om items te produceren die gebruikt kunnen worden voor de Marklin My World sets. Hierdoor kunnen er volledige steden gebouwd gaan worden.

Vernieuwingen

- Vrijwel alle startsets kennen een infrarood controller waarmee de trein bestuurd kon worden. Alle nieuwe sets gaan voorzien worden van de roze stuurhendel.
- De nieuwe sets krijgen een spoor met 2 wissels zodat het spoor direct iets interactiever wordt.

Deze items komen er aan in 2017
Station platform with light 72213
Het oude perrontje verdwijnd en er komt een nieuw, steviger, station met een optie tot het in en uitschakelen van licht. Perron werkt dan op 2 batterijen.

"Ice 3" starter set
De ICE trein krijgt een update. Een neus is spitser zoals deze trein nu over het spoor rijdt. Ook wordt deze set voorzien van de nieuwe rode stelhendel.

Farming starter set 29308
Gloednieuw in de collectie van Marklin My World: een boerderij gerelateerde startset. Deze set is voorzien van locomotief die stoom kan spuwen. Deze set is voorzien van een trein met 2 wagons waar je dieren in kan vervoeren. De set wordt geleverd met een een paar dieren en een tractor.

Farm 72212
Als aanvulling op de farming starter set kun je nog een hele boerderij los kopen. Deze set is ook weer voorzien van een set dieren.

"Freight train" starter set 29309
Een gloednieuwe set voorzien van een diesellocomotief en 2 wagons met daarop 3 containers. De diesellocomotief is voorzien van een accu en heeft daarom geen batterijen meer nodig.

"Santa fe" starter set 29331
De Santa Fe vind je in Amerika en Marklin My World heeft nu ook voor deze trein een startset ontwikkeld met in totaal 4 wagons.

Alle nieuwe items zijn rond de zomer van 2017 verkrijgbaar bij Treinbaan.nl
 


Geplaatst door op 06-02-2017 in