Verzenden en retourneren

Verzending of afhalen van uw bestelling

Wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, versturen wij het dezelfde dag met PostNL. Je kunt een bestelling thuis of bij een PostNL pakketpunt later afleveren. Na verzending ontvang je automatisch een e-mail met een verwacht aflevermoment en track-en-trace code zodat je je pakket gemakkelijk kunt volgen. Liever de bestelling in Barendrecht afhalen? Geen probleem, maar neem even contact met ons op om een afspraak hiervoor te maken.

De verzendkosten bedragen € 4,95 voor zowel Nederland als België. Kan de bestelling als brievenbuspakje verzonden worden, dan zijn de verzendkosten € 2,95. Bij een bestelling van € 75,- of meer worden geen verzendkosten berekend.

Retourneren van uw bestelling

Niet tevreden of een dubbel verjaardagscadeau? Dan mag het product uiteraard retour gestuurd worden. Neem wel eerst even contact met ons op, zodat we een retourformulier kunnen sturen met retour-instructies. Er zijn een aantal rechten, maar ook voorwaarden verbonden aan het retourneren van producten: Je hebt het recht de bestelling tot 30 dagen na ontvangst te annuleren. Na het aanmelden van de annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd de producten retour te sturen.

Voorwaarden bij retourneren:

  • Uitsluitend in de originele verpakking (dus ook in folie), zorgvuldig verpakt voor retourzending (zoals naar je verzonden is)
  • Producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn
  • De kosten voor retourzending zijn voor je eigen rekening
  • Treinbaan.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens retourzending

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen krijg je, indien aan de voorwaarden hierboven voldaan, het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen gecrediteerd. Wil je een ander artikel ontvangen, plaats dan een nieuwe order.