Zoek je een goed idee voor een kraamcadeau? Bekijk onze cadeautips!

Een leuk cadeau geven voor de geboorte van een baby is een hele opgave. De keuze is enorm. Wij hebben op deze pagina een paar artikelen uit onze webshop uitgezocht die geschikt zijn als kraamcadeau.

Let op dat het hier wel gaat om cadeau’s die als decoratie bedoeld zijn. Dit is speelgoed dat als het kind groter is ook gebruikt kan worden om mee te spelen, maar dit is geen babyspeelgoed.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau

Stel zelf jouw unieke lettertrein samen. Bij Treinbaan.nl kun je een lettertrein eenvoudig bestellen door de naam van de baby in te voeren. Vervolgens kun je uit onze voorraad de verschillende kleuren letters kiezen, wagons toevoegen en een locomotief uitzoeken uit ons assortiment houten treinen.

Onze lettertreinen zijn van hoogwaardige kwaliteit, passen op alle reguliere merken houten treinbanen en zijn daarom uitermate geschikt als decoratief kraamcadeau en later leuk voor het kind om te spelen.

Stel eenvoudig jouw lettertrein samen

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw lettertrein. Voer hieronder de naam of tekst in voor jouw trein, kies de kleuren letters die je wilt en wij zetten alles klaar in je winkelmand.
Geldige tekens: a t/m z, 0 t/m 9, koppelteken (-) en spaties.

Volgende

Mooi gekleurd houten speelgoed van Tender Leaf Toys

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar tot die tijd is dit ook heel leuk ter decoratie van een kinderkamer. Het houten speelgoed van Tender Leaf Toys heeft mooie zachte natuurkleuren en combineert goed met houten treinbaan of lettertreinen.

Kleurrijke toevoeging voor de babykamer

Wij verkopen ook houten regenbogen in onze webshop. Mooi ter decoratie op de kinderkamer en later ook leuk om mee te spelen. Regenbogen helpen een kind om verschillende kleuren te herkennen en ermee spelen helpt de fijne motoriek te ontwikkelen. Bij een houten treinbaan zijn de regenbogen te gebruiken als tunnels.

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795