Bestel eenvoudig en betrouwbaar bij Treinbaan.nl

Wil je een speelgoed treinbaan kopen? Bij Treinbaan.nl zit je goed! Wij zijn een hecht familiebedrijf met 45 jaar ervaring in model- en speelgoedtreinen.

De mensen en de producten

Treinbaan.nl is onderdeel van Domenie Company

Wat 45 jaar geleden begonnen is met een uit de hand gelopen hobby is uitgegroeid tot een (h)echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in o.a. modeltreinen. Met Treinbaan.nl kunnen we ook de ‘kleinere’ treinliefhebbers koppelen aan de juiste trein. Alle merken en producten op onze site worden met zorg gekozen en uitgetest door ons speciale testteam.

Een nieuwe trein(baan) uitzoeken moet niet alleen voor de kinderen leuk zijn, maar ook voor de (groot)ouders.

Onze producten

In onze webshop kun je terecht voor onder andere houten treinen van A-merken als BigJigs en Janod. Ook verkopen wij in onze winkel en online de kunststof treinsets van het bekende merk Marklin My World.

We verkopen uiteraard complete sets maar mocht je je set willen uitbreiden, dan hebben we daar natuurlijk ook extra rails, losse treinen en andere accessoires voor liggen. Zo kan met Herpa City een eigen stad gebouwd worden bij de Märklin My World treinbaan.

Naast treinbanen verkopen wij ook de flexibele wegdelen van Waytoplay. Deze autobaan van duurzaam rubber kan op iedere ondergrond gelegd worden en geeft gegarandeerd veel speelplezier!

Een treinset stimuleert de fantasie en creativiteit

Prikkel de fantasie van een kind met een treinset. Of het nu van hout is of van kunststof. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos en kinderen kunnen er helemaal op in gaan en er uren mee in de weer zijn.

De sets zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld 20 stukken, maar er zijn ook sets met meer dan 100 stukken. Zo kun je elke keer weer een andere treinbaan maken.

Treinbanen van A-merken

Wij verkopen alleen sets van gerenommeerde merken. Allen uiteraard voorzien van een CE-keurmerk en gemaakte van de beste materialen. Op elke aankoop krijg je minimaal 1 jaar fabrieksgarantie.

Daarom kies je voor Treinbaan.nl

  • Goede en bereikbare klantenservice
  • Goed productadvies en keuzehulp
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Ruilen/retour binnen 30 dagen
  • Familiebedrijf met 45 jaar ervaring
  • Afhalen in de winkel mogelijk

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795