Wij helpen je met het vinden van een kerstcadeau trein voor kinderen

Een houten trein als kerstcadeau. Dat is een heel leuk idee! Maar het vinden van het juiste cadeau kan nog een hele opgave zijn. Daarom bieden we je graag wat hulp met het uitzoeken van leuke houten treinen cadeau’s voor de kerst.

Een houten kersttrein

Onze houten treinen zijn van uitstekende kwaliteit. We hebben verschillende treinen en accessoires met kerst thema te koop. Onze houten kersttreinen zijn van het merk BigJigs en zijn zeer duurzaam. Leuk als cadeau voor onder de boom, of om de woonkamer op te vrolijken. Gegarandeerde kerstsfeer in huis! Voor elk kind en budget hebben wij geschikte cadeau’s, allemaal voordelig en snel geleverd uit voorraad.

Houten treinen met winter thema

Als je een houten trein cadeau zoekt, maar liever een algemeen winterthema hebt dan kerst, kun je bij ons ook houten treinsets bestellen van het merk Tender Leaf Toys. Deze treinen hebben mooie natuurlijke kleuren en zijn zeer degelijk. De producten worden dezelfde verstuurd, mits op voorraad en voor 16:00 uur besteld.

Geef Marklin My World als kerstcadeau

Voor de oudere kinderen hebben we ook Marklin My World. Dit zijn realistische speelgoed modeltreinen, met licht en geluid en op afstand bestuurbaar. Erg leuk voor onder de kerstboom en goed voor uren speelplezier, ook na de kerst!

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795