Zoek je een leuk cadeau voor een kind van 4 tot 6 jaar oud?

Het kan nog een hele opgave zijn om een leuk verjaardagscadeau te vinden voor kleuter of jong kind. Daarom bieden we je graag wat hulp met het uitzoeken van leuke treinen cadeau’s.

Een modeltrein voor kinderen

Bij Treinbaan.nl zijn we officieel leverancier van Märklin My World treinen. Deze gebruiksvriendelijke serie modeltreinen zijn speciaal gemaakt voor kinderen van vanaf 4 jaar oud. De treinen zijn elektrisch met licht en geluid, robuust en eenvoudig te besturen met een afstandsbediening. De rails is robuust en eenvoudig te leggen. Elke keer kan er een andere baan gemaakt worden, gegarandeerd uren speelplezier.

Voor kinderen die nog geen trein hebben van Märklin My World verkopen we speciale startsets. Deze sets zijn compleet met een trein, afstandsbediening, rails en accessoires.

Rails uitbreidingen voor kinderen die een grotere treinbaan willen maken

Als je een wat kleiner cadeau zoekt voor een kind wat al een treinbaan heeft van Märklin My World, dan hebben we hier nog wat nuttige tips voor je. Je kunt bijvoorbeeld extra rails geven, of een set om met de bestaande rails een brug te maken. Met rails uitbreidingen is het mogelijk om grotere treinbanen te maken met een langer spoor. Hierdoor is het mogelijk om nog creatievere treinbanen te maken.

Leuke accessoires om extra speelplezier toe te voegen aan een Märklin My World treinbaan

De Märklin My World accessoires zijn ook absolute aanraders om meer mogelijkheden aan een bestaande treinbaan toe te voegen. Deze sets geven meer gelegenheid om creatief te spelen samen met vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk met papa en mama.

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795