Wij helpen je met het vinden van een goed houten treinbaan cadeau voor een kind 3 tot 4 jaar oud

Houten treinbanen zijn er heel veel. Het vinden van het juiste verjaardagscadeau kan nog een hele opgave zijn. Daarom bieden we je graag wat hulp met het uitzoeken van leuke houten treinen cadeau’s.

Een goede start met een houten treinbaan

Onze houten treinsets zijn goede sets om mee te beginnen, met rails, een trein en leuke accessoires in één. Voor elk kind en budget hebben wij een geschikte set, voordelig en snel geleverd. Een ideaal cadeau voor een kind wat nog geen houten treinbaan heeft.

We hebben allerlei verschillende treinsets met verschillende thema’s te koop. Onze houten treinen zijn van het merk BigJigs en zijn zeer duurzaam. Gegarandeerd jaren speelplezier!

Rails uitbreidingen voor kinderen die een grotere treinbaan willen maken

Als je een wat kleiner cadeau zoekt voor een kind wat al een houten treinbaan heeft, dan hebben we hier nog wat nuttige cadeautips voor je. Je kunt bijvoorbeeld extra rails geven, of een set om met de bestaande rails een brug te maken. Met rails uitbreidingen is het mogelijk om grotere treinbanen te maken met een langer spoor. Hierdoor kan het kind creatievere banen maken om op te rijden met de treinen.

Leuke accessoires om extra speelplezier toe te voegen aan een houten treinbaan

De houten treinbaan accessoires die je bij ons kunt kopen zijn ook absolute aanraders om meer mogelijkheden aan een bestaande treinbaan toe te voegen. Deze sets geven meer gelegenheid om creatief te spelen samen met vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk met papa en mama.

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795