Begin goed met een Marklin My World Startset

25 juli 2021

Met Märklin My World startsets kun je direct aan de slag met jouw eerste treinbaan! Ontdek nu de mooiste treinbaan startsets, zoals de Märklin My World TGV startset met gave sneltrein. Of de mooie stoomtrein in de Märklin My World Farming startset. Beleef uren speelplezier!

Startset "Thalys"Startset "Havenlogistiek"Startset "Premium" met 2 treinen

Märklin My World startsets

Op zoek naar een volledige treinbaan inclusief trein? De startsets van Märklin My World bevatten alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met jouw eerste treinbaan. Elke set bestaat uit een volledige treinbaan, inclusief trein. De trein is te besturen met een heuse afstandsbediening met drie standen.

Bekijk hier alle My World Startsets

De inhoud van een Märklin My World startset

Elke Märklin My World Startset bevat een door een batterijen aangedreven trein, met licht- én geluid! Deze batterijen zitten bij de startset inbegrepen. De Märklin My World startsets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is uiterst gemakkelijk om de stevige kunststofrails snel op te bouwen. Maar ook het afbouwen van de Märklin My World Startsets gaat snel en gemakkelijk.

Op reis met de Märklin My World Startsets

Buiten de Märklin My World Stoomtrein startset, de Bouwplaatstrein startset en de Brandweer startset zijn er een aantal Märklin My World Startsets van treinen die buiten onze grenzen rondtuffen. Zo is er een Franse Sneltrein startset. En zelfs een startset Premium met 2 treinen.

Jouw Märklin My World Startset uitbreiden

Wanneer je na aanschaf van jouw Märklin My World startset jouw sneltrein een langere route wilt laten rijden of wilt laten stoppen in de steden die aan jouw treinbaan grenzen, kun je de startset uitbreiden. Zo kan je meer rails aan jouw Märklin My World startset toevoegen, maar ook voor stations en spoorwegovergangen is er plek binnen jouw startset!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen?

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795