Hoe kies je het juiste houten treinbaan cadeau?

2 augustus 2022

Wil je een kind een houten treinbaan cadeau geven? Goede keuze! Wij helpen je graag met het kiezen van het perfecte cadeau.

Heeft een kind nog geen houten treinbaan?

Als een kind nog geen houten treinbaan heeft, dan kun je het beste kijken naar onze complete treinsets. Een treinset bestaat uit een trein (locomotief en wagons), een aantal stukken rails en een aantal leuke accessoires voor bij de baan. We hebben sets met verschillende thema’s, zoals brandweer, piraten, safari en sprookjes en sets voor verschillende budgetten.

Bekijk onze complete houten treinbaan sets

Dit geef je kinderen die al een houten treinbaan hebben

Als een kind al een houten treinbaan heeft, kun je ook kleine en grote uitbreidingen bij ons kopen die passen bij de treinbaan. Je kunt een rails uitbreiding kopen, waardoor de bestaande treinbaan groter gemaakt kan worden. Daarnaast kun je ook tunnels, bruggen, kruisingen en splitsingen vinden bij de houten treinrails op onze website. Hiermee ontstaan er veel meer mogelijkheden voor het leuk neerleggen van de rails voor de treinbaan. Bekijk onze houten treinrails uitbreidingen

Je kunt natuurlijk ook leuke accessoires kopen voor bij de treinbaan, waardoor er meer speel mogelijkheden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een extra trein voor de treinbaan kopen, zoals een stoomlocomotief of een hoge snelheidstrein. Of extra wagons om de treinen langer te maken. Of wat dacht je van leuke gebouwen voor bij de baan, zoals een station of een parkeergarage? Bekijk de houten treinbaan accessoires

Productadvies nodig?

Heb je meer hulp nodig bij het vinden van een leuk cadeau? Neem gerust contact met ons op, door een e-mail te sturen naar support@treinbaan.nl of te bellen met 0180-617795.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen?

Voordelig en snel geleverd bij Treinbaan.nl

Productadvies nodig? Neem gerust contact met ons op

Mail ons

support@treinbaan.nl

Bel ons

0180-617795